EXCAVO CONSTRUCT SPRL
Wij realiseren uw projecten

Ontdek de services van Excavo Construct

Welkom op de site van Excavo Construct, de gedroomde partner voor uw bouwwerken. Remus Rares en zijn vertrouwenspartners hebben hun kantoren in Jette in de Brusselse Agglomeratie, maar verplaatsen zich overal in België om zo aan al uw verwachtingen te kunnen beantwoorden.

Ons teamwork laat ons toe verschillende vakgebieden te combineren op de werf. Excavo Construct coördineert de vooruitgang van de werken. U hoeft dus geen beroep te doen op verschillende aannemers. We werken zowel voor bedrijven als particulieren en staan ook open voor samenwerkingsvoorstellen met architecten.

Grondwerken, afwerking, ruwbouw, deuren en ramen en elektrische en sanitaire installaties: wij bieden u een globale service. Verlies geen tijd of geld door verschillende bedrijven aan te spreken! Wij coördineren de verschillende vakgebieden voor een optimale vooruitgang op de werf.

Bouw

Ontdek de services van uw renovatie- en bouwondernemer! Wij stellen u een gratis bestek voor, aangepast aan uw budget en noden. Bouwen van de grond tot het dak, nieuwbouw of eenvoudigweg een stuk bijbouwen: wij nemen al uw projecten in handen!

Renovatiewerken

Wij voeren uw plafonneerwerken en stukwerk uit. We bouwen en verven uw muren, installeren uw parket en plaatsen tegels en valse plafonds in Gyproc-gipsplaten.

Deuren en ramen

In aluminium, pvc of staal: wij gaan de uitdaging aan. Ramen en deuren zijn één van onze specialiteiten! Ons departement maakt ze met Duitse producten van topkwaliteit en tegen de beste prijs.

Bedrijf voor gebouwenonderhoud

Onze gekwalificeerde experten staan tot uw dienst om alle soorten reparatiewerk uit te voeren in nieuwe of oude gebouwen. Wij repareren muren, parket en tegelwerk en stellen ons verantwoordelijk voor elektrische reparaties, alsook voor loodgieterij en verwarming. Wij verzorgen tevens dagelijkse schoonmaakmissies voor de bedrijven en de administratie.

Excavo Construct PVBA is de beste oplossing voor een volledige service ! Contacteer Excavo Construct voor een bestek of inlichtingen per telefoon of via het contactformulier.