EXCAVO CONSTRUCT SPRL
Herontdek uw ruimte zonder uzelf te ruïneren

Vertrouw op uw expert in renovatiewerken in Jette en Brussel

Onze specialiteit: renovatiewerken in Jette en Brussel ! U wenst uw huis te moderniseren ? Excavo Renovation biedt u de beste oplossing voor al uw transformatiewerken !

Ons actieterrein is uitgebreid:

  • Afbraak van muren
  • Boren van openingen
  • Nieuwe tussenwanden in Gyproc
  • Isolatie
  • Pleisterwerk en installatie van valse plafonds
  • Installatie van deuren, ramen, rolluiken en balustraden

Voor een uniek resultaat beheersen wij de kunst om een ruimte te transformeren, om met volumes te spelen, en om een nieuw leven te geven aan uw ruimtes.

Excavo Construct is ook uw expert in vloerinstallaties. Wij stellen u een uitgebreid gamma voor van kwaliteitstegels, die we met de grootste zorg plaatsen. Houdt u meer van het natuurlijke van parket? Kies uw houtsoort om een knus effect te geven aan uw ruimtes.

Elektriciteitsservice, loodgieterij en verwarming

Heeft uw verbouwing behoefte aan een wijziging van de elektriciteit of het sanitair? Geen zorgen! Excavo Construct raadt u de beste specialisten aan voor werk in alle sereniteit.

Reparaties

Excavo Construct bezit niet alleen de competenties om een nieuw gebouw neer te zetten. Ook een beschadigde muur, deur of raam repareren we in een handomdraai en al uw sanitaire en elektrische problemen lossen we keer op keer op! Bel ons en we sturen u een specialist om een oplossing te vinden. Voor uw renovatiewerken overal in België, één enkel adres: Escavo Construct!